Crema d'espinacs frescos amb trossets de fruits secs torrats

Categoria:
Tipus de plat:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Bossa d’espinacs nets i frescos d'uns 500 g
  • 1 ceba
  • 1 Gra d'all
  • Aigua
  • 100 g de nata líquida (crema de llet) o de llet evaporada (més lleugera)
  • Oli d’oliva
  • Sal i pebre.
  • Fruits secs torrats.

2 racions

Utensilis

Batedora

Elaboració

-Enrossim la ceba i el gra d’all picat en una olla amb una mica d'oli d'oliva. Són uns 15 minuts.
-Hi afagim els espinacs frescos , hi tirem sal i ho cobrim amb aigua.
-Deixem bullir uns 5 minuts.
-Una vegada cuits els espinacs, retirem part de l'aigua de la cocció, hi afegim la nata o crema de llet i batem amb la batedora elèctrica, fins que quedi una textura al nostre gust, més o menys líquida. Són entre 3 i 5 minuts.
-La crema l’acompanyem amb uns fruits secs torrats i tallats a trossets petits

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

978 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: