Mitjana de bou a la planxa

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Mitjana de bou d'1,2 Kg ( amb l’os )
  • Oli d’oliva
  • Sal fina
  • Sal gruixuda
  • Pebre negre mòlt

2 racions

Elaboració

-En una planxa molt calenta amb una mica d’oli hi posem la mitjana de bou amb l’os. Salpebrem ( la sal fina )
-Fem volta i volta uns 3 minuts per costat i al final hi posem una mica de sal gruixuda . El temps depèn de si la carn ens agrada : quasi crua, crua, al punt , feta o molt feta . Aquests temps, tenint en compte que la mitjana de bou fa 1,2 Kg, és per quasi crua.
-Per emplatar, la tallem deixant l’os en un costat i la servim en una teula de pissarra.

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1413 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: