Bacallà a la papillot

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre lloms de bacallà dessalat d'uns 200 grams aproximadament
  • 100 grams de xampinyons naturals
  • 100 grams de gambetes pelades
  • La part blanca de dos porros tallats a juliana
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Farina
  • Ví blanc

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Una safata per anar al forn
Quatre fulls de paper d'alumini

Elaboració

Primerament, enfarinem el bacallà i el fregim només dos minuts per banda, i el reservem damunt un paper de cuina.
Tot seguit, netegem els porros i els xampinyons, i els saltegem en una paella amb un rajolí d'oli juntament amb les gambetes, i ho reservem.
A continuació, agafem quatre trossos de paper d'alumini, i damunt de cada tros posem : primer un llom de bacallà, tot seguit una mica del saltat de verdures, gambes i xampinyons.
Seguidament, afegim un rajolí d'oli i ví blanc, emboliquem el paper com si fessim una bossa, i ho enfornem a 180º, fins que veiem que la bossa s'infla, cosa que voldrà dir que ja és cuit. Al sevir-ho a taula, fem com una finestra amb unes tisores, ho posem en el plat, i ja ho podem treure a taula.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1518 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: