Capsetes

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Sis clares d'ou
  • 400 grams de sucre
  • 200 grams d'ametlles laminades

10 racions

Utensilis

Un batedor de varetes
Motlles de paper per madalenes rectàngulars
Una safata plana pel forn
Una safata plana per torrar les ametlles
Un paper sulfuritzat
Un atuell rodó

Elaboració

Primerament, agafem les ametlles laminades, les posem en un paper sulfuritzat i les posem en el forn a 180º, fins que són lleugerament torrades i les reservem.
A part en un atuell rodó, posem les clares i el sucre i ho batem tot plegat, fins que faci un fill brillant. Tot seguit, afegim les ametlles torrades i ho barrejem ben barrejat.
Seguidament, amb aquesta barreja anem omplint els motlles de paper fins a la meitat.
A continuació, ho enfornem a 200º, i quan veiem que la massa ha pujat i ha canviat de color, ja ho podrem treure i estaran a punt per menjar un cop fredes.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2146 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: