Crema de carbassó amb formatge tupí

Categoria:
Tipus de plat:
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 3 Carbassons
  • 2 Patates mitjanes
  • 1 Cullerada de mantega
  • Formatge tupí
  • 1 Ou
  • 1 Got de llet
  • Sal i pebre
  • 2 Torradetes
  • Oli d’oliva verge

2 racions

Utensilis

Batedora

Elaboració

-Posem a bullir en una olla el carbassó rentat i tallat a trossos i la patata pelada i feta a trossos també.
-Un cop hagi bullit tot uns 20 minuts, ho escorrem i retornem les hortalisses a la olla.
-Afegim un got de llet, una cullerada de mantega, un ou, sal, pebre.
-Ho passem tot per la batedora i llestos

Per emplatar:

-Posem la crema de carbassó en un plat i sobre una torradeta, formarge tupí i un raig d’oli d’oliva verge.
NOTA: El formatge de tupí, sovint anomenat simplement tupí, és un formatge pirinenc, originari de la Cerdanya, l'Alt Urgell i el Pallars. Juntament amb el llenguat de la regió és uns dels pocs formatges d'origen autènticament català. Aquest formatge, molt tou i untuós, conté força greix. Es pot menjar amb pa de pagès i vins forts,... També es pot fer servir per preparar una crema per acompanyar altres plats.

30min


Recepta de cuina de Crema de carbassó amb formatge tupí
Formatge Tupí.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Crema de carbassó amb formatge tupí
La crema per degustar-la.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2705 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: