Amanida d'Arròs amb Pollastre

Ingredients

  • Dos gots de quart d'arròs especial per amanides o el que vulguis.
  • Un o dos ous per persona
  • 1quart de pit de pollastre llescat
  • Setze palets de cranc
  • 200gr. de pernil dolç (mes o menys)
  • Cogombre (opcional)
  • Tomàquets cherry
  • Ceba tendra (opcional)
  • Oli, Vinagre,sal,i orenga o estragó.

4 racions

Elaboració

Bull l'arròs amb una mica de sal i una fulla de llorer entre un quart i vint minuts depenent de si us agrada poc o molt fet.
Després el poses en un colador i ho passes per aigua.
Posa-ho en una safata i reserva.
Fes a trossets el pit de pollastre, fregeix en una paella i posa-ho en un plat perquè es refredi. Reserva.
Fes una truita, com a mínim d'un ou per persona i espera que refredi. Reserva.
Talla a trossets els palets de cranc. el pernil dolç, el cogombre, el pit de pollastre, la truita, el tomàquet cherry fes-ho per la meitat i la ceba tallada fina.
Posa-ho a l'arròs.
Després en un got de quart posa 2 o 3 parts d'oli, sal, una de vinagre o dos (segons us agradi mes for o fluix de vinagre) i una culleradeta d'orenga o estragó, mescles bé i el poses en un bol perquè cadascú es serveixi.
Queda hiper bò

45min

Notes

Si tens convidats pots fer de segon plat un fricandó.
Quedaràs com Déu.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5771 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amiga Rosa, si vas a les meves receptes, podras veure la recepta de " arròs cinc delicies ", que és una altre manera de fer-la, per si vols fer comparances. Rep una salutació. Quim Lleonart.
Rosa Fabré diu:
Ei!!! molt bona pinta, però si quan ve la meva filla a dinar a casa li poso pèsols en algun plat m'ho posa de barret. Una abraçada

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: