Pollastres desossats farcits al forn

Categoria:
Recepta per
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Pollastres que a la carnisseria ens preparen desossats , farcits i lligats amb cordill. Un farcit de pernil dolç, formatge i prunes i l’altre de dàtils, bacó i ou dur.
  • Oli d’oliva
  • Pebre negre mòlt
  • Sal

8 racions

Utensilis

Gavinet elèctric.

Elaboració

-Posem el forn a preescalfar a 180 graus.
-Agafem una safata d’anar al forn, hi posem oli d’oliva, salpebrem els pollastres i els untem amb oli d’oliva.
-Els fiquem al forn i anem vigilant per si hem d’afegir més oli o una mica d’aigua i també veiem quant de temps els hi falta més o menys. El normal són uns 45 minuts.
-Traiem els pollastres del forn i deixem que es refredin.
-Guardem tot l’oli amb greix del pollastre que ha quedat a la safata en un bol.
-Quan els pollastres estan freds, els tallem a rodanxes amb un ganivet elèctric.
-Abans de servir-los posem els talls en una safata i la posem al forn entre 5 i 10 minuts perquè quedin calents. També escalfem el bol amb l’oli de coure’ls.

1h


Recepta de cuina de Pollastres desossats farcits al forn

Els dos pollastres cuits.

Recepta de cuina de Pollastres desossats farcits al forn

El pollastre farcit de dàtils, bacó i ou dur.

Recepta de cuina de Pollastres desossats farcits al forn

El pollastre farcit de pernil dolç, formatge i prunes.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

10367 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: