Pebrots del piquillo farcits amb brandada de bacallà

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Brandada de bacallà per dotze pebrots del piquillo ( la podeu trobar a les meves receptes
  • Salsa per pebrots del piquillo( la podeu trobar a les meves receptes)
  • Cruixent de verdures( la podeu trobar a les meves receptes
  • Dotze pebrots del piquillo, de llauna
  • Julivert picolat

4 racions

Utensilis

Un cassó mitjà
Quatre plats plans de porcellana blanca
Un batedor de varetes
Un cullerot mitjà
Una safata plana, amb paper de cuina
Una paella gran
Una mànega pastissera amb un broc gran ( llis)

Elaboració

Primerament, farem la brandada com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem.
Seguidament, farem el cruixent de verdurretes, i el reservarem.
Tot seguit, farem la salsa de pebrots de piquillo, i un cop feta, la reservarem damunt la planxa calenta. A continuació, amb l'ajud de la mànega pastissera, anem omplint els pebrots del piquillo amb la brandada, i els posem de tres en tres en el plat, formant un triangle.
Tot seguit, en el centre, fem un niu amb el cuixent de verdures, Amb una mica de salsa, anem cobrint els pebrots, i tot seguit, els espolsem amb una mica de julivert picolat pel damunt, i ja els podrem servir a taula.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4305 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: