Delicadeses de xocolata i fruits secs per acompanyar el cafè

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 800 grams de cobertura de xocolata negre del 70 per cent
  • 100 grams de pinyons
  • 100 grams de panses de Corint
  • 100 grams de nous pelades
  • Aigua

6 racions

Utensilis

Un bol de vidre gran
Un batedor de varetes
Una cassola fonda
Una mànega pastissera amb un broc llis, ample
Paper sulfuritzat
Una safata de cartró rodona,amb blonda
Un cassó gran
Un colador fí
Una espàtula metal·lica fina

Elaboració

Primerament, posem la cobertura de xocolata en el bol de vidre, a foc suau, amb la cassola plena d'aigua fins la meitat, per fer un bany maria. Anem remenant amb el batedor de varetes fins que tinguem la xocolata desfeta. A part, en un cassó amb aigua bullint, escaldem tots el fruits secs uns quatre minuts, i tot seguit, els traiem i els reservem.
Quan la xocolata ja és una mica tèbia, amb l'ajuda de la mànega pastissera, anem fent cercles de xocolata damunt el paper sulfurat, i sense deixar refredar, anem enganxant els fruits secs al damunt amb molt de compte. Quan ja tenim la quantitat que desitgem, deixem que refredi, i tot seguit amb l'ajuda de l'espàtula fina, els anem posant a la safata de cartró amb blonda, per tal de treure-ho a taula com una delicadesa que és, per acompanyar el cafè.

1h 30min

Notes

Aquestes delicadeses, és aconsellable no fer-les en temps de calor.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1291 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: