Broquetes de llagostins amb puntes d'espàrrecs blancs, i salmó fumat, amb salsa rosa
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Broqueta
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 12 llagostins, de mida grossa
- Vuit puntes d'espàrrecs blancs, gruixuts
- Vuit talls de salmó fumat
- Salsa rosa
4 racions
Utensilis
Vuit broquetes de fusta
Una safata plana, de porcellana blanca
Una mànega pastissera, amb un broc rissat
Un cassó gran
Una safata plana, metal·lica
Elaboració
Primerament, pelarem els llagostins i els courem amb aigua i sal uns set minuts.
Quan siguin cuits, els refredarem amb aigua amb glaçons de gel, i els reservarem.
A part, farem la salsa rosa, com explico a la meva recepta, i la reservem.
Tot seguit, muntarem les broquetes de la següent manera : primer, punxarem un llagostí, seguirem amb una punta d'espàrrec enbolicada amb un tall de salmó, seguirem amb un llagostí, després amb un espàrrec amb salmó, i acabarem la broqueta, amb un llagostí.
Seguidament, les posarem ben planes en la safata de porcellana blanca, i amb l'ajud de la mànega pastissera farem un fil de salsa rosa a lo llarg de cada broqueta, i ja les podrem servir a taula.
1h 10min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1197 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.