Broquetes de llagostins amb puntes d'espàrrecs blancs, i salmó fumat, amb salsa rosa

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 12 llagostins, de mida grossa
  • Vuit puntes d'espàrrecs blancs, gruixuts
  • Vuit talls de salmó fumat
  • Salsa rosa [Veure recepta]

4 racions

Utensilis

Vuit broquetes de fusta
Una safata plana, de porcellana blanca
Una mànega pastissera, amb un broc rissat
Un cassó gran
Una safata plana, metal·lica

Elaboració

Primerament, pelarem els llagostins i els courem amb aigua i sal uns set minuts.
Quan siguin cuits, els refredarem amb aigua amb glaçons de gel, i els reservarem.
A part, farem la salsa rosa, com explico a la meva recepta, i la reservem.
Tot seguit, muntarem les broquetes de la següent manera : primer, punxarem un llagostí, seguirem amb una punta d'espàrrec enbolicada amb un tall de salmó, seguirem amb un llagostí, després amb un espàrrec amb salmó, i acabarem la broqueta, amb un llagostí.
Seguidament, les posarem ben planes en la safata de porcellana blanca, i amb l'ajud de la mànega pastissera farem un fil de salsa rosa a lo llarg de cada broqueta, i ja les podrem servir a taula.

1h 10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1197 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: