Salmó al vapor

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 talls de salmó fresc
  • 4 tomàquets cirera
  • 8 patates petites o 2 mitjanes
  • 1 branqueta de romaní
  • sal i pebre
  • oli d'oliva

2 racions

Utensilis

- estoig de vapor de silicona

Elaboració

Poseu a bullir les patates amb pell a l'aigua amb sal fins que estiguin al punt (les podeu punxar per a veure si estan fetes). Jo acostumo a fer-les al microones i no embruto cap estri.
Quan estiguin cuites peleu-les i feu un llit dins l'estri de silicona.
Partiu els tomàquets per la mitat i repartiu-los per sobre les patates. Si són molt petits els podeu afegir sencers.
A sobre hi poseu els talls de salmó i la branqueta de romaní.
Amaniu-ho amb l'oli i salpebreu.
Cap al microones 2 minuts i mig.

20min

Notes

Com podeu veure és un plat que no costa de fer i resulta molt bó. Fent servir el microones i l'estoig de vapor no embrutem la cuina. A més a més, a la cuina no queda l'olor del salmó que és molt forta.


Recepta de cuina de Salmó al vapor

El salmó queda molt fí.
per Nani Nolla

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2373 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: