Salmó al vapor
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per vaporera
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 talls de salmó fresc
- 4 tomàquets cirera
- 8 patates petites o 2 mitjanes
- 1 branqueta de romaní
- sal i pebre
- oli d'oliva
2 racions
Utensilis
- estoig de vapor de silicona
Elaboració
Poseu a bullir les patates amb pell a l'aigua amb sal fins que estiguin al punt (les podeu punxar per a veure si estan fetes). Jo acostumo a fer-les al microones i no embruto cap estri.
Quan estiguin cuites peleu-les i feu un llit dins l'estri de silicona.
Partiu els tomàquets per la mitat i repartiu-los per sobre les patates. Si són molt petits els podeu afegir sencers.
A sobre hi poseu els talls de salmó i la branqueta de romaní.
Amaniu-ho amb l'oli i salpebreu.
Cap al microones 2 minuts i mig.
20min
Notes
Com podeu veure és un plat que no costa de fer i resulta molt bó. Fent servir el microones i l'estoig de vapor no embrutem la cuina. A més a més, a la cuina no queda l'olor del salmó que és molt forta.

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2641 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gràcies Alícia pel teu comentari. La pasta bric la pots trobar en alguns supermercats i al Corte Inglés segur. Perdona...
Des d'aquí vull tenir un record per a Salvador Arimany Minguella, que participava amb les seves receptes en aquest bloc i...
Àngels, Engreixen....
Hola Àngels totes, Salutacions. Últimament tinc molts problemes per accedir a la pàgina i fins i tot per a penjar...
Espero que t'agradi Núria. Una abraçada.