Crema de xampinyons naturals

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un litre i mig de brou de verdures de pot
  • 600 grams de xampinyons naturals
  • Oli d'oliva
  • Quatre llesquetes de baguet, torrades
  • Un all pelat
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Nata líquida per muntar
  • Nou moscada en pols
  • Una ceba picolada

4 racions

Utensilis

Una cassola fonda
Una paella gran
Quatre escudelletes de porcellana blanca
Un batedor de varetes
Un cassó gran
Una batedora elèctrica
Un colador xinès

Elaboració

Primerament, netegem els xampinyons, en reservem uns cent grams, i els saltegem en una paella amb un rajolí d'oli, salpebrats, un cop freds, els picolem amb l'ajud d'un ganivet i els reservem.
Seguidament, en una cassola fonda amb un raig d'oli d'oliva, posem a fregir els xampinyons i la ceba picolada. Quan tot el conjunt és ben fregit, afegim el brou de verdures i deixem que arrenqui el bull.
Deixem que cogui uns trenta minuts, i tot seguit ho passarem pel colador xinès amb l'ajud de la batedora elèctrica, en el cassó hon acabarem de fer la crema. Anem remenant a foc baix amb el batedor de varetes, corregim de sal i nou moscada, afegim un raig de nata líquida, i ja la tindrem llesta per servir a taula.
Seguidament, omplim les escudelletes fins a tres quartes parts de crema, agafem les torradetes, les freguem amb un all pelat, i al damunt afegim una mica dels xampinyos picolats. Ho fiquem damunt la crema, i ja podrem servir les escudelletes a taula.

1h 10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1674 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: