Truita de la fonda

Ingredients

  • 5 ous
  • 1/2 kg de patates tallades a rodanxes fines
  • 1 pebrot vermell de llauna
  • 200 g de tonyina en oli
  • 100 g de pésols congelats
  • 1 ceba picada
  • Oli i sal

4 racions

Elaboració

Poseu oli a escalfar en una paella per fregir les patates, la ceba y els pesols. Deixeu-ho escorrer i reserveu-ho.
Batre els ous, afegiu-hi la tonyina escorreguda i el pebrot picat. Incorporeu-hi las patates i la sal. Barregeu-ho bé.
Quallar la truita en una paella antiadherent amb una mica d'oli. Doneu-li voltes amb un plat perqué quedi daurada per tots costats.
Poseu servir-la amb mostasa o salsa de tomàquet.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

634 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: