Truita de calçots i cansalada

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit calçots tallats a rodelles
  • Tres talls de cansalada de panxeta tallada a trossos petits
  • Oli d'olliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Vuit ous batuts

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Un bol de vidre gran
Un batedor de varetes
Una espàtula de fusta
Un plat rodó gran, de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, en una paella amb oli d'oliva fregim la cansalada salpebrada fins que la veiem daurada. Tot seguit, afegim els calçots salpebrats i els fregim conjuntament, fins que tot plegat ja és cuit. Seguidament, fiquem la barreja en un bol de vidre, afegim els ous batuts, i en una paella amb un raig d'oli, passem a fer la truita.
Quan l'oli ja és calent, aboquem la barreja del bol, i fem la truita amb el foc més aviat baix.
Quan ja tenim la truita cuita al nostre gust, la fiquem en el plat rodó, i ja la podrem servir a taula.

40min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2769 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: