Bandes de pasta de full amb fuagràs casolà i anxoves

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Pasta de full
  • Fuagràs casolà per omplir vuit bandes(el trobareu a les meves receptes)
  • Farina
  • Vuit anxoves salades
  • Aigua
  • Oli d'oliva

4 racions

Utensilis

Una safata rectangular de cartró amb blonda
Un corró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar la pasta
Un setrill
Una placa pel forn amb paper sulfuritzat
Una espàtula metal·lica fina

Elaboració

Primerament, farem el fuagràs casolà com explico a la meva recepta, i el reservem.
Tot seguit espolsem el marbre de la cuina amb farina, estirem la pasta de full i després la punxem.
Seguidament, tallem unes bandes de dotze centimetres de llarg per vuit d'ample, i les enfornem a 180º fins que la pasta de full és daurada, i la retirem del forn.
A part, dessalem les anxoves amb aigua freda, les netegem i les fem a filets.
Tot seguit, amb l'ajud de l'espatula plana, cobrim tota la superfície de les bandes de full amb el fuagràs.
Seguidament, fiquem al damunt dos filets d'anxova amb la pell a sota i fiquem un rajolí d'oli damunt de cada anxova.
Seguidament, ja les podrem ficar a la safata i servir-les a taula.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1417 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: