Amanida de favetes amb bacallà i calçots amb vinagreta d'anxoves

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 grams de favetes babi congelades
  • 500 grams de bacallà esqueixat dessalat
  • La part blanca de vuit calçots
  • Aigua
  • Una branca d'api
  • Una fulla de llorer
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Vinagreta d'anxoves(la trobareu a les meves receptes)

4 racions

Utensilis

Un cassó gran
Una safata de porcellana blanca gran
Un bol de vidre gran
Una paella gran
Una escorredora

Elaboració

Primerament, en un cassó amb: aigua, llorer, i un polsim de sal, posem a coure les favetes fins que són cuites i les escorrem. Tot seguit, les fiquem en el bol de vidre i ho reservem.
A part, en una paella amb un raig d'oli, sofregim els calçots tallats a rodelles salpebrats i quan són cuits els afegim en el bol juntament amb les favetes.
Seguidament, un cop dessalat al bacallà l'esqueixem i l'afegim en el bol amb la resta d'ingredients.
Tot seguit, afegim una bona quantitat de vinagreta d'anxoves, ho remenem tot ben remenat i ho fiquem ben repartit a la safata de porcellana blanca, i ja ho podrem servir a taula.

1h

Notes

Aquesta amanida, si no és temps de calçots la podem fer amb porros


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1734 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: