Llenties de pescador

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Un quilo de llenties seques
  • 200 grams de vianda de musclos
  • 200 grams de gambes pelades congelades
  • Tres sípies petites
  • Una fulla de llorer
  • Vi blanc
  • Dos cullerots de sofregit de tomàquet(el trobareu a les meves receptes)
  • Una ceba picolada
  • Tres litres d'aigua mineral
  • Sal
  • Oli d'oliva

8 racions

Utensilis

Una cassola metal·lica fonda
Una paella gran
Una sopera de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, en una paella amb un raig d'oli, sofregim: la ceba picolada i la fulla de llorer.
Tot seguit afegim: els musclos, les gambes i les sípies tallades a trossets menuts. Quan tot el conjunt és ben fregit, afegim el sofregit de tomàquet i un got de vi i deixem coure uns quinze minuts més.
A continuació, ho fiquem a la cassola juntament amb l'aigua i deixem que arrenqui el bull. Tot seguit, afegim les llenties, corregim de sal i deixem que coguin les llenties fins que estiguin en el seu punt de cuites, i ja ho podrem servir en una sopera de porcellana blanca ben abellidora.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1904 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: