Remenat de botifarra negra, bolets, alls i ceba
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Remenat
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 Ous de pagès
- 1 Botifarra negra petita
- 1 Ceba petita
- 2 Alls
- 1 Pot de bolets variats de conserva casolana o millor de temporada (rossinyols, camegrocs, trompetes de la mort,...)
- Sal
- Oli d’oliva
1 racions
Elaboració
En una paella, hi posem un rajolí d'oli i hi ofeguem la ceba i els alls trossejats, uns 15 minuts.
Quan estigui tot dauradet, hi incorporem la botifarra negra sense pell i esmiculada amb els bolets.
Nota:
Si els bolets són de temporada, els netegem amb el menys aigua possible. Els grossos els tallem. En una paella, hi posem una mica d'oli i els bolets. Ho deixem coure fins que els bolets treguin tota l'aigua que porten, uns 10 minuts. Hi posem una mica de sal i els deixem coure, 2 o 3 minuts més.
A continuació, a la paella on hi tenim la ceba, els alls, la botifarra negra i els bolets, tot ben barrejat, ho saltem 2 o 3 minuts.
Batem els ous i els aboquem pel damunt, hi posem una mica de sal.
Ho remenem bé per tal que que quedi un bon remenat, ben sucós.
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2058 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies
Hola Joan, Doncs ho provaré. Gràcies. Salutacions,
No es mereixen. Una abraçada.