Remenat de botifarra negra, bolets, alls i ceba

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: ***** 5/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Ous de pagès
  • 1 Botifarra negra petita
  • 1 Ceba petita
  • 2 Alls
  • 1 Pot de bolets variats de conserva casolana o millor de temporada (rossinyols, camegrocs, trompetes de la mort,...)
  • Sal
  • Oli d’oliva

1 racions

Elaboració

En una paella, hi posem un rajolí d'oli i hi ofeguem la ceba i els alls trossejats, uns 15 minuts.
Quan estigui tot dauradet, hi incorporem la botifarra negra sense pell i esmiculada amb els bolets.

Nota:

Si els bolets són de temporada, els netegem amb el menys aigua possible. Els grossos els tallem. En una paella, hi posem una mica d'oli i els bolets. Ho deixem coure fins que els bolets treguin tota l'aigua que porten, uns 10 minuts. Hi posem una mica de sal i els deixem coure, 2 o 3 minuts més.
A continuació, a la paella on hi tenim la ceba, els alls, la botifarra negra i els bolets, tot ben barrejat, ho saltem 2 o 3 minuts.
Batem els ous i els aboquem pel damunt, hi posem una mica de sal.
Ho remenem bé per tal que que quedi un bon remenat, ben sucós.

30min


Recepta de cuina de Remenat de botifarra negra, bolets, alls i ceba

En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1819 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!