Bimi amb ou dur ratllat

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Bossa de bimi (l'essència del bròquil) de 200 g nets
  • 1 Ou dur
  • Aigua
  • Sal
  • Oli d’oliva verge extra

1 racions

Elaboració

Netegem i trossegem el bimi. En una olla, hi posem aigua i una mica de sal. Quan bull, hi tirem el bimi i quan torna a bullir, deixem coure uns 3 minuts. Escorrem la verdura i hi tirem aigua freda per aturar la cocció. Tornem a escorrer bé. Ratllem un ou dur. En un plat, hi posem el bimi i per sobre l’ou dur ratllat amb un bon raig d’oli d’oliva verge extra.

10min

Notes

Bimi, és una verdura fruit de la unió natural entre el bròquil i la col xinesa Kai-lan. Aquesta verdura és 100% comestible, des de la tija al floret. Bimi ha estat reconegut com una 'superverdura' a causa del seu alt contingut en nutrients essencials.


Recepta de cuina de Bimi amb ou dur ratllat

El bimi net i trossejat.

Recepta de cuina de Bimi amb ou dur ratllat

Tres minuts bullint.

Recepta de cuina de Bimi amb ou dur ratllat

El bimi, en aigua freda per aturar la cocció.

Recepta de cuina de Bimi amb ou dur ratllat

Ou dur ratllat.

Recepta de cuina de Bimi amb ou dur ratllat

Bimi amb ou dur ratllat en el plat per degustar-lo.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2674 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: