Cuixetes de pollastre al forn amb patates

Ingredients

  • 8 cuixes de pollastre
  • 4 patates
  • 4 grans d’all
  • 2 cebes
  • 2 tomàquets madurs
  • Sal
  • Pebre
  • Oli d'oliva

4 racions

Elaboració

Agafem una safata de forn.
Fem un llit de patata que cobreixi tota la safata.
Ruixem tota la base amb oli d’oliva abundant.
Tallem les patates a rodanxes de mig centímetre aproximadamenti les col·loquem una al costat de l’altra fins que tinguem tota la superfície de la safata plena.
Escalfem el forn a 200 graus.
Posem les patates al forn durant uns 15 minuts. Mentrestant tallem la ceba ben fina i els tomàquets en quatres parts.
Quan les patates ja portin uns 15 minuts, traiem la safata del forn (veureu que les patates ja han agafat color) i hi posem pel damunt la ceba, les verdures, els 4 grans d’all, sense pelar i les cuixes de pollastre, tot ben repartit.
Ho salpebrem i ho posem al forn durant 30-40 minuts. Passat aquest temps donem la volta al pollastre.
Cap al final, és bo pujar la intensitat del forn perquè les cuixetes es torrin una mica.

1h


Recepta de cuina de Cuixetes de pollastre al forn amb patates

Cuixetes de pollastre al forn amb patates.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

12994 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

2 comentaris:

Moisés de Tomás Rivas diu:
Quina pintassa tenen aquestes cuixetes! I què senzilla la recepta.
Jordi Garcia Miguel diu:
Doncs si. Gràcies

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: