Cuixetes de pollastre al forn amb patates
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 cuixes de pollastre
- 4 patates
- 4 grans d’all
- 2 cebes
- 2 tomàquets madurs
- Sal
- Pebre
- Oli d'oliva
4 racions
Elaboració
Agafem una safata de forn.
Fem un llit de patata que cobreixi tota la safata.
Ruixem tota la base amb oli d’oliva abundant.
Tallem les patates a rodanxes de mig centímetre aproximadamenti les col·loquem una al costat de l’altra fins que tinguem tota la superfície de la safata plena.
Escalfem el forn a 200 graus.
Posem les patates al forn durant uns 15 minuts. Mentrestant tallem la ceba ben fina i els tomàquets en quatres parts.
Quan les patates ja portin uns 15 minuts, traiem la safata del forn (veureu que les patates ja han agafat color) i hi posem pel damunt la ceba, les verdures, els 4 grans d’all, sense pelar i les cuixes de pollastre, tot ben repartit.
Ho salpebrem i ho posem al forn durant 30-40 minuts. Passat aquest temps donem la volta al pollastre.
Cap al final, és bo pujar la intensitat del forn perquè les cuixetes es torrin una mica.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
9315 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.