Favetes i pèsols amb botifarra negra i blanca
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 150 g de favetes desgranades congelades
- 150 g de pèsols desgranats congelats
- 1 porro
- 150 ml de brou de verdures
- 1 botifarra negra
- 8 rodanxes de botifarra blanca
- Oli d'oliva
- Sal
2 racions
Elaboració
El dia abans traiem les favetes i pèsols del congelador.
Piquem ben petit el porro.
En una paella gran hi posem una mica d'oli amb el porro ben picat, quan comença a enrossir hi tirem el brou amb les favetes i pèsols i deixem que vagi coent a foc baix, uns 10 minuts.
Mentre, tallem la botifarra negra a rodanxes i les rodanxes a dauets molt petits.
Afagim els dauets de botifarra negra a la paella amb les favetes i pèsols, ho salem una mica i deixem que cogui tot junt uns 5 minuts. Traiem el brou si en queda.
Ho emplatem amb 4 rodanxes de botifarra blanca per persona.
20min

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1402 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies