Bunyols de poma

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Set pomes tipus golden de mida mitjana
  • 500 grams de farina
  • 200 grams de sucre
  • Canyella en pols
  • Un petricó de llet sencera ( un quart de litre)
  • Mig sobre de llevat en pols
  • Un rovell d'ou
  • Aigua
  • Oli d'oliva

10 racions

Utensilis

Una paella gran
Una safata de cartró rectangular amb blonda
Un bol de vidre gran
Un cassó gran
Un estri per buidar fruites
Un bol de vidre petit
Un espàtula de fusta
Un colador fí
Una aranya de filferro
Una safata plana amb un paper de cuina

Elaboració

Primerament, en un bol de vidre gran fiquem: la farina, el llevat, el rovell d'ou, cent grams de sucre, i la llet.
Tot seguit, ho remenem amb l'espàtula de fusta i ho deixem reposar una hora.
Seguidament, pelem les pomes, els traiem el cor i les tallem en trossos més aviat menuts, i les fiquem en un cassó amb un dit d'aigua i un polsim de sucre, fins que són ben toves i les escorrem amb un colador fí.
Quan la pasta ja ha reposat, afegim els trossos de poma i ho remenem tot plegat.
Seguidament, en una paella amb força oli d'oliva ben calent, anem agafant una mica de pasta amb un tròs de poma, i ho fregim fins que veiem que són daurats.
Quan els treiem, els fiquem a la safata amb el paper de cuina, i els espolsem amb una barreja de sucre i canyella en pols, i ja els podrem ficar a la safata de cartró amb blonda, per servir-los a taula.

2h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1169 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!