Braç de patata
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- Ingredients
- 1 kg de patates
- Mayonesa 250 grm
- Anxoves una llaune
- Tonyina 250 grm
- Pebrot vermell escalivat
- Olives verdes sense pinyol 200 grm
- Olives negres sense pinyol 50 grm
- Sal
8 racions
Elaboració
Es posant les patates a bullir amb pell i una mica de sal,i quan estan cuites es pelen i es trituren pel passapuré.
Es bullen els ous i es pelen.
S'agafa un drap de cuina i es mulla, s'estén damunt del mabre i s'escampa la patata al damunt que sigui doble d'un dit. Mentre es tallen a trossets els ous i se li barreja la tonyina i quatre files d'anxoves i les olives també talladetes i s'escampa pel damunt de la patata i quan està be escampat tot s'enrotlla com si fos un canaló.
El posem amb una bandeja i li posem la maionesa pel damunt i amb les tires de pebrot vermell i les anxoves i l'olives negres i verdes per que estigui ven maco.
Quan es talla el braç de patata es veu tot el que te dintre.
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1355 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.