Botonets de rovelló amb vinagre
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Conserves
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 grams de rovellons tipus botonets
- Mig litre de vinagre de sidra
- Una fulla de llorer
- Sal
- Tres claus d'espècie
- Pebre negre en gra
- Aigua
6 racions
Utensilis
Una cassola metal·lica fonda
Pots de vidre esterilitzats, amb tapa
Tres draps de cotó blanc
Una escorredora
Elaboració
Primerament, netegem els botonets a raig d'aixeta per treure la terra que puguin tenir.
En una cassola amb: aigua, una fulla de llorer, un grapat de pebre negre en grà, un polsim de sal, el vinagre i els botonets de rovellons, deixem que arrenquin el bull, i tot seguit els deixem bullir uns vint minuts a foc baix. Seguidament, els escorrem i els deixem refredar damunt els draps de cotó durant dues hores.
Seguidament, els fiquem en els pots esterilitzats, els cobrim amb vinagre, tapem els pots, i els guardem en un lloc fresc i sec, fins que els necessitem.
1h 30min
Notes
Aquests bolets són adients tant en amanides, com per aperitius.
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina de les conserves Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5135 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.