Fesolets o escurçatites amb rostillons de cansalada
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Rostit
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams de fesolets secs
- Aigua
- Sal
- Una branca d'api
- Mitja ceba pelada
- Oli d'oliva
- Julivert picolat
- Quatre talls de cansalada de panxeta una mica gruixuts
- Quatre alls amb pell aixafats
5 racions
Utensilis
Una safata rectangular gran de porcellana blanca
Un wok
Una safata metal·lica plana
Unes pinzes
Un cassó gran
Elaboració
Primerament, posem els fesolets en remull durant dotze hores, amb aigua i sal.
En el moment de coure'ls, els fiquem en un cassó gran amb: aigua, sal, l'api, i la ceba a foc viu, i quan arrenca a bullir fiquem el foc baix i deixem que coguin fins que siguin cuits, els escorrem i reservem.
Seguidament, en el wok amb un rajolí d'oli d'oliva, sofregim els alls amb pell, i quan són daurats fiquem els talls de cansalada, fins que estàn fets rostillons, i els reservem.
Tot seguit, afegim els fesolets i amb l'ajud del mànec del wok, donem unes quantes voltes, i un cop fregits els fiquem a la safata de porcellana ben repartits, i els rostillons de cansalada al damunt ben posats, ho espolsem amb julivert picolat, i ja ho podem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina dels llegums Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3336 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.