Fesolets o escurçatites amb rostillons de cansalada

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 grams de fesolets secs
  • Aigua
  • Sal
  • Una branca d'api
  • Mitja ceba pelada
  • Oli d'oliva
  • Julivert picolat
  • Quatre talls de cansalada de panxeta una mica gruixuts
  • Quatre alls amb pell aixafats

5 racions

Utensilis

Una safata rectangular gran de porcellana blanca
Un wok
Una safata metal·lica plana
Unes pinzes
Un cassó gran

Elaboració

Primerament, posem els fesolets en remull durant dotze hores, amb aigua i sal.
En el moment de coure'ls, els fiquem en un cassó gran amb: aigua, sal, l'api, i la ceba a foc viu, i quan arrenca a bullir fiquem el foc baix i deixem que coguin fins que siguin cuits, els escorrem i reservem.
Seguidament, en el wok amb un rajolí d'oli d'oliva, sofregim els alls amb pell, i quan són daurats fiquem els talls de cansalada, fins que estàn fets rostillons, i els reservem.
Tot seguit, afegim els fesolets i amb l'ajud del mànec del wok, donem unes quantes voltes, i un cop fregits els fiquem a la safata de porcellana ben repartits, i els rostillons de cansalada al damunt ben posats, ho espolsem amb julivert picolat, i ja ho podem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3336 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: