Rèmol a la graella amb patata a la papillota
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						Tipus de plat: Papillota
						Recepta per forn
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Dos lloms de rèmol d'uns 300 grams cadascun aproximadament
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Herbes provençals
- Salsa per peixos a la graella (la trobareu a les meves receptes)
- Una patata a la papillot (le trobareu a les meves receptes)
- Pebre vermell dolç
 2 racions
 2 racions
Utensilis
Una graella elèctrica
Una graella per fer peixos a la graella
Dos plats grans de porcellana blanca
Una safata metal·lica plana
Un full de paper d'alumini
Elaboració
							Primerament, en un full de paper d'alumini, emboliquem una patata rentada a raig d'aixeta, espolsada amb sal i pebre negre en pols, amb un raig d'oli d'oliva, i l'enfornem embolicada com una pilota a 180º, fins que clavem un escuradents i és cuita.
Seguidament, agafem els lloms de rèmol, els salpebrem, els espolsem amb herbes provençals,  els posem a la graella per coure peixos, i els anem coent tot donant-hi voltes fins que el rèmol ja és cuit al nostre gust.
A continuació, fiquem cada llom de rèmol en el centre de cada plat, el reguem amb la salsa per peixos a la graella i a la part de baix, posem mitja patata a la papillot, espolsada amb: un polsim de sal, un polsim de pebre vermell dolç, i un rajolí d'oli d'oliva, i ja ho podrem servir a taula.
														
 1h 10min
 1h 10min 
Notes
Per fer peixos a la graella o a la brasa, comprem una graella en forma de peix, que s'obre amb unes frontisses, i aixi els peixos no s'nganxen en coure-ls.
 Etiquetes: 
						Cuina marinera  La cuina de la graella
 
						Etiquetes: 
						Cuina marinera  La cuina de la graella  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2302 visites.
 2302 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Ous i làctics
 Ous i làctics Altres
 Altres 
  Croquetes
 Croquetes Llegums i verdures
 Llegums i verdures 
  Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram