Rèmol a la graella amb patata a la papillota
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Papillota
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dos lloms de rèmol d'uns 300 grams cadascun aproximadament
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Herbes provençals
- Salsa per peixos a la graella (la trobareu a les meves receptes)
- Una patata a la papillot (le trobareu a les meves receptes)
- Pebre vermell dolç
2 racions
Utensilis
Una graella elèctrica
Una graella per fer peixos a la graella
Dos plats grans de porcellana blanca
Una safata metal·lica plana
Un full de paper d'alumini
Elaboració
Primerament, en un full de paper d'alumini, emboliquem una patata rentada a raig d'aixeta, espolsada amb sal i pebre negre en pols, amb un raig d'oli d'oliva, i l'enfornem embolicada com una pilota a 180º, fins que clavem un escuradents i és cuita.
Seguidament, agafem els lloms de rèmol, els salpebrem, els espolsem amb herbes provençals, els posem a la graella per coure peixos, i els anem coent tot donant-hi voltes fins que el rèmol ja és cuit al nostre gust.
A continuació, fiquem cada llom de rèmol en el centre de cada plat, el reguem amb la salsa per peixos a la graella i a la part de baix, posem mitja patata a la papillot, espolsada amb: un polsim de sal, un polsim de pebre vermell dolç, i un rajolí d'oli d'oliva, i ja ho podrem servir a taula.
1h 10min
Notes
Per fer peixos a la graella o a la brasa, comprem una graella en forma de peix, que s'obre amb unes frontisses, i aixi els peixos no s'nganxen en coure-ls.
Etiquetes: Cuina marinera La cuina de la graella Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2073 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.