Faves i pèsols a la catalana

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Kg de faves i pèsols desgranats i naturals
  • 1 Botifarra negra
  • 4 Salsitxes
  • 200 g de cansalada fresca
  • 2 Cebes
  • 1 Litre de brou vegetal
  • 1 Gra d'all
  • 1 Tomàquet madur petit
  • 1 Gotet d'oli d'oliva
  • 1/2 Got de vi ranci
  • 1 Manat d'herbes (farigola, llorer i romaní)
  • Menta
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Fregim la cansalada fresca tallada a dauets en una cassola amb una mica d'oli d'oliva.
Quan la cansalada està ben rossa, hi daurem la ceba picada.
Un cop tenim la ceba rossa, hi afegim el manat d'herbes, un gra d'all, i el tomàquet partit per la meitat.
Ho acabem de sofregir, i hi tirem el vi ranci.
Ho deixem reduir uns 5 minuts.
Repartim el sofregit en dues cassoles diferents.
En una hi posem els pèsols, i en l'altra, les faves. Ho salpebrem.
Tirem unes fulles de menta a la cassola de les faves.
Aboquem una mica de brou a totes dues cassoles.
Tapem les cassoles i ho deixem coure.
En el cas dels pèsols 5 minuts, i en el cas de les faves, 8 minuts.
Mentre, tallem la botifarra negra i les salsitxes a trossos.
Quan la cocció dels pèsols i les faves estigui a punt d'acabar, ho incorporem als guisats amb la cansalada.
Servim els plats amb mitja ració de pèsols i mitja de faves.

40min


Recepta de cuina de Faves i pèsols a la catalana

Faves i pèsols a la catalana.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4913 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: