Faves i pèsols a la catalana

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Kg de faves i pèsols desgranats i naturals
  • 1 Botifarra negra
  • 4 Salsitxes
  • 200 g de cansalada fresca
  • 2 Cebes
  • 1 Litre de brou vegetal
  • 1 Gra d'all
  • 1 Tomàquet madur petit
  • 1 Gotet d'oli d'oliva
  • 1/2 Got de vi ranci
  • 1 Manat d'herbes (farigola, llorer i romaní)
  • Menta
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Fregim la cansalada fresca tallada a dauets en una cassola amb una mica d'oli d'oliva.
Quan la cansalada està ben rossa, hi daurem la ceba picada.
Un cop tenim la ceba rossa, hi afegim el manat d'herbes, un gra d'all, i el tomàquet partit per la meitat.
Ho acabem de sofregir, i hi tirem el vi ranci.
Ho deixem reduir uns 5 minuts.
Repartim el sofregit en dues cassoles diferents.
En una hi posem els pèsols, i en l'altra, les faves. Ho salpebrem.
Tirem unes fulles de menta a la cassola de les faves.
Aboquem una mica de brou a totes dues cassoles.
Tapem les cassoles i ho deixem coure.
En el cas dels pèsols 5 minuts, i en el cas de les faves, 8 minuts.
Mentre, tallem la botifarra negra i les salsitxes a trossos.
Quan la cocció dels pèsols i les faves estigui a punt d'acabar, ho incorporem als guisats amb la cansalada.
Servim els plats amb mitja ració de pèsols i mitja de faves.

40min


Recepta de cuina de Faves i pèsols a la catalana

Faves i pèsols a la catalana.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4861 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: