Fideuà amb trompetes de la mort

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

Pel brou:

  • 500 g de Ceba
  • 200 g de Pastanaga
  • 150 g d’os de pernil
  • 1 Peu de porc partit
  • 1 Cabeça d'alls
  • Farigola fresca abundant
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre
  • 5 l aigua

Pel sofregit:

  • 1 Kg de Ceba
  • Oli d'oliva
  • ½ Llauna de tomàquet triturat
  • Sal

Resta d’ingredients:

  • 1 Kg de Fideus del nº 2
  • 600 g de Trompetes de la mort
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre

10 racions

Elaboració

Del brou:

En una olla gran, ofegem les verdures/hortalisses juntament amb la farigola fins que comencin a caramelitzar-se els suquets de la cocció.
Hi afegim la resta d'ingredients.
Ho deixem bullir durant 90 minuts, a foc mig i destapat. Un cop fred, el desgreixem.

Del sofregit:

En una paella amb una mica d’oli , ofegem la ceba tallada en juliana a foc lent fins a caramelitzar-la. Ho triturem amb el túrmix.
Coem el tomàquet durant 30 minuts, tapat i remenem de tant en tant.

De les trompetes de la mort:

Netegem les trompetes, les trocegem una mica i les bullim, durant uns 20 minuts.

Per acabar el plat:

Fregim els fideus fins que quedin ben doradets. Hi afegim el sofregit que hem fet abans i les trompetes de la mort.
En una paella gran, hi posem el fideus fregits amb el sofregit i els bolets. Ho cobrim amb el brou juntament amb l'aigua de bullir les trompetes.
Rectifiquem de sal i ho deixem bullir a foc viu uns 8 minuts.
Deixem reposar uns 3-5 minuts.
Ja es pot servir la fideuà.

2h 40min


Recepta de cuina de Fideuà amb trompetes de la mort

Fideuà amb trompetes de la mort.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1427 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!