Maionesa casolana feta a ma en el morter
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dos rovells d'ou
- Sal
- Suc de llimona
- Oli d'oliva
6 racions
Utensilis
Un morter de terrissa amb la seva ma
Un setrill de vidre
Una salsera de porcellana
Elaboració
Primerament, en un morter fiquem dos rovells d'ou, un polsim de sal, i amb la ma de morter anem remenant amb cercles com si féssim un allioli afegint oli d'oliva amb el setrill, a raig de fil, fins que tinguem la quantitat de maionesa que vulguem.
Abans d'acabar, afegim unes gotes de suc de llimona, i seguim remenant fins el final, i ja tenim la maionesa llesta per fer servir.
45min
Etiquetes: L'enigmàtic món de les salses Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3428 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.