Maionesa casolana feta a ma en el morter

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Dos rovells d'ou
  • Sal
  • Suc de llimona
  • Oli d'oliva

6 racions

Utensilis

Un morter de terrissa amb la seva ma
Un setrill de vidre
Una salsera de porcellana

Elaboració

Primerament, en un morter fiquem dos rovells d'ou, un polsim de sal, i amb la ma de morter anem remenant amb cercles com si féssim un allioli afegint oli d'oliva amb el setrill, a raig de fil, fins que tinguem la quantitat de maionesa que vulguem.
Abans d'acabar, afegim unes gotes de suc de llimona, i seguim remenant fins el final, i ja tenim la maionesa llesta per fer servir.

45min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3587 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: