Arròs a la cassola amb costella de porc i galeres

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Vuit galeres de mida gran
  • Quatre tires de costella de porc tallada a trossos menuts
  • Fumet de peix (el trobareu a les meves receptes)
  • Sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
  • Una copa de conyac
  • Una copa de vermut
  • Una copa de moscatell
  • Oli d'oliva
  • 400 grams d'arròs tipus bomba "Montsià"
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Un pebrot verd picolat
  • Una ceba picolada
  • Picada d'all, oli i julivert feta amb batedora elèctrica
  • Julivert picolat

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis
Una paella gran
Uns safata metàl·lica plana
Una batedora elèctrica

Elaboració

Primerament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, sofregim les galeres tres minuts, tot seguit les flamegem amb conyac i les reservem.
Seguidament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva sofregim la costella salpebrada, el pebrot verd i el vermell, juntament amb la ceba, fins que tot el conjunt és ben sofregit.
Tot seguit, afegim tres cullerots de sofregit de tomàquet, una copa de vermut i una copa de moscatell i deixem que redueixi.
A continuació, afegim l'arròs amb un cullerot de picada, ho remenem ben remenat, i seguidament afegim quatre cullerots de fumet de peix, corregim de sal, i deixem coure l'arròs fins que ja el tenim al nostre gust, afegim les galeres ben posades damunt l'arròs i deixem que s'acabi de coure cinc minuts més, i ja la podrem servir a taula amb julivert picolat pel damunt,amb uns estalvis a sota.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1213 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!