Mig conill a la graella amb escalivada i gírgoles
												Categoria: 
						
						 Carns
 
						Carns
						
						
						
						Tipus de plat: Rostit
						
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- Mig conill petit d'uns 800 grams aproximadament
- Escalivada per una persona (la trobareu a les meves receptes)
- 150 grams de gírgoles naturals
- Sal
- Pebre negre en pols
- Picada d'all, oli i julivert, feta amb la batedora elèctrica
 1 racions
 1 racions
Utensilis
Una graella elèctrica
Una batedora elèctrica 
Un biberó de plàstic
Una safata rectangular mitjana de porcellana
Unes pinces per la graella
Elaboració
							Primerament, tallem el cap del conill, i amb l'ajud d'un ganivet fem uns talls perquè es cogui més bé el conill.
Tot seguit, el salpebrem, el posem a coure damunt la graella, i l'anem girant de tant en tant fins que és cuit al nostre gust.
A part, tallem les gírgoles a juliana, i les saltem en una paella salpebrades, amb un raig de picada, i un cop cuites, fem un llit a la part de baix de la safata.
Seguidament, fem l'escalivada com explico a la meva recepta, i un cop feta, la repartim per damunt de les gírgoles.
Ja per acabar el plat agafem el conill, el posem a lo llarg a la part de dalt de la safata, el reguem amb una mica de picada, i ja el podrem servir a taula.
														
 1h 30min
 1h 30min 
Notes
Aquesta recepta és per una persona, en farem tantes com persones seguin a taula.
 Etiquetes: 
						Cuina de primavera  La cuina de la graella  La meva cuina del conill
 
						Etiquetes: 
						Cuina de primavera  La cuina de la graella  La meva cuina del conill  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2184 visites.
 2184 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  
  
  Rostit
 Rostit 
  
  
  
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram