Cuixes de conill a la graella amb patata a la papillota i allioli
												Categoria: 
						
						 Carns
 
						Carns
						
						
						
						Tipus de plat: Rostit
						
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- Quatre cuixes de conill d'un quilo aproximadament (el conill sencer)
- Sal
- Pebre negre en pols
- Pebre vermell dolç
- Herbes provençals
- Oli d'oliva
- Allioli fet a ma, per omplir una salsera (el trobareu a les meves receptes)
- Una patata de mida mitjana
 2 racions
 2 racions
Utensilis
Una graella elèctrica
Dos plats plans grans
Unes pinces per la graella
Una salsera
Un morter amb la seva ma
Dos trossos de paper d'alumini
Elaboració
							Primerament, amb l'ajud d'un ganivet, fem uns talls a les cuixes perquè es coguin més bé, i les posem damunt la graella i deixem que vagin coent-se tot girant-les de tant en tant, fins que siguin cuites al nostre gust, i les reservem.
A part, fem l'allioli com explico a la meva recepta i un cop fet, omplim la salsera i la reservem a la nevera.
Tot seguit, fem la patata a la papillota com explico a la meva recepta, i un cop cuita, la tallem en dues meitats, l'espolsem amb sal i pebre vermell,hi afegim un raig d'oli d'oliva, i la fiquem a la part de baix del plat.
Ja per acabar, fiquem dues cuixes entrecreuades a la part de dalt del plat, amb la patata a la part de baix, i ja ho podrem servir a taula, acompanyades de la salsera amb allioli.
														
 1h 30min
 1h 30min 
 Etiquetes: 
						Cuina de primavera  La cuina de la graella  La meva cuina del conill
 
						Etiquetes: 
						Cuina de primavera  La cuina de la graella  La meva cuina del conill  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2268 visites.
 2268 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Ous i làctics
 Ous i làctics Altres
 Altres 
  
  Croquetes
 Croquetes
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram