Cuixes de conill a la graella amb patata a la papillota i allioli
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre cuixes de conill d'un quilo aproximadament (el conill sencer)
- Sal
- Pebre negre en pols
- Pebre vermell dolç
- Herbes provençals
- Oli d'oliva
- Allioli fet a ma, per omplir una salsera (el trobareu a les meves receptes)
- Una patata de mida mitjana
2 racions
Utensilis
Una graella elèctrica
Dos plats plans grans
Unes pinces per la graella
Una salsera
Un morter amb la seva ma
Dos trossos de paper d'alumini
Elaboració
Primerament, amb l'ajud d'un ganivet, fem uns talls a les cuixes perquè es coguin més bé, i les posem damunt la graella i deixem que vagin coent-se tot girant-les de tant en tant, fins que siguin cuites al nostre gust, i les reservem.
A part, fem l'allioli com explico a la meva recepta i un cop fet, omplim la salsera i la reservem a la nevera.
Tot seguit, fem la patata a la papillota com explico a la meva recepta, i un cop cuita, la tallem en dues meitats, l'espolsem amb sal i pebre vermell,hi afegim un raig d'oli d'oliva, i la fiquem a la part de baix del plat.
Ja per acabar, fiquem dues cuixes entrecreuades a la part de dalt del plat, amb la patata a la part de baix, i ja ho podrem servir a taula, acompanyades de la salsera amb allioli.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de primavera La cuina de la graella La meva cuina del conill Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2019 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.