Cuixes de conill a la graella amb patata a la papillota i allioli

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Quatre cuixes de conill d'un quilo aproximadament (el conill sencer)
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Pebre vermell dolç
  • Herbes provençals
  • Oli d'oliva
  • Allioli fet a ma, per omplir una salsera (el trobareu a les meves receptes)
  • Una patata de mida mitjana

2 racions

Utensilis

Una graella elèctrica
Dos plats plans grans
Unes pinces per la graella
Una salsera
Un morter amb la seva ma
Dos trossos de paper d'alumini

Elaboració

Primerament, amb l'ajud d'un ganivet, fem uns talls a les cuixes perquè es coguin més bé, i les posem damunt la graella i deixem que vagin coent-se tot girant-les de tant en tant, fins que siguin cuites al nostre gust, i les reservem.
A part, fem l'allioli com explico a la meva recepta i un cop fet, omplim la salsera i la reservem a la nevera.
Tot seguit, fem la patata a la papillota com explico a la meva recepta, i un cop cuita, la tallem en dues meitats, l'espolsem amb sal i pebre vermell,hi afegim un raig d'oli d'oliva, i la fiquem a la part de baix del plat.
Ja per acabar, fiquem dues cuixes entrecreuades a la part de dalt del plat, amb la patata a la part de baix, i ja ho podrem servir a taula, acompanyades de la salsera amb allioli.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

998 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!