Patates al forn per a acompanyament de plats
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 8 Patates mitjanes
- Alls
- Romení fresc
- Orenga fresc
- Oli d'oliva
- Pebre en gra
- Sal
- Aigua
4 racions
Elaboració
Pelem i netegem les patates. En una olla amb aigua i sal, les posem a bullir 5 minuts.
Les posem en aigua freda i les tallem a daus
Preescalfem el forn a 180 graus.
En una font de forn, posem oli d'oliva de base i sobre les patates a daus amb els grans d'all sense pelar, el pebre en gra, el romaní, l'orenga i una mica de sal.
Posem la font al forn. Deixem coure uns 30 minuts, remenant de tant en tant.
Traiem la font del forn i tirem un raig d'oli d'oliva per sobre.
Ja les podem utilitzar per acompanyar, habitualment, carns
40min
Notes
Recepta dedicada a Montserrat Reixach Moner.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5969 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies