Patates al forn per a acompanyament de plats

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 8 Patates mitjanes
  • Alls
  • Romení fresc
  • Orenga fresc
  • Oli d'oliva
  • Pebre en gra
  • Sal
  • Aigua

4 racions

Elaboració

Pelem i netegem les patates. En una olla amb aigua i sal, les posem a bullir 5 minuts.
Les posem en aigua freda i les tallem a daus
Preescalfem el forn a 180 graus.
En una font de forn, posem oli d'oliva de base i sobre les patates a daus amb els grans d'all sense pelar, el pebre en gra, el romaní, l'orenga i una mica de sal.
Posem la font al forn. Deixem coure uns 30 minuts, remenant de tant en tant.
Traiem la font del forn i tirem un raig d'oli d'oliva per sobre.
Ja les podem utilitzar per acompanyar, habitualment, carns

40min

Notes

Recepta dedicada a Montserrat Reixach Moner.


Recepta de cuina de Patates al forn per a acompanyament de plats

Patates al forn per a acompanyament de plats.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4328 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!