Bacallà amb crema de llet, panses i pinyons

Ingredients

  • 4 talls de llom de bacallà dessalat
  • Un grapat de pinyons
  • Un grapat de panses
  • Oli d'oliva verge
  • Sal
  • Crema de llet
  • Una culleradeta de maizena
  • Farina
  • Una ceba petita de Figueres o dolça

4 racions

Elaboració

Passarem el bacallà per farina, el fregirem lleugerament i el reservarem.
Fregirem lleugerament els pinyons enrossint-los una mica.
Passarem també per la paella les panses, perquè s'inflin lleugerament.
Ratllarem la ceba i la posarem a la cassola fins que quedi toveta i daurada.
Hi afegirem el bacallà, les panses i els pinyons.
En un bol afegirem la crema de llet i la maizena i ho barrejarem amb una mica de sal.
Ho tirarem tot a la cassola i ho deixarem bullir suau durant cinc minuts.

30min

Notes

Hi ha infinitat de cassoles i estris de cuina, però que no s'enganxin al cap de poques vegades de fer-los servir, n'hi ha pocs.
Totes les persones que juguem a la cuina sabem les marques, no cal dir-les.
Tot i que són més cares, val la pena de tenir-ne de dues o tres mides.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2654 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: