Samfaina

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • Dos carbassons
  • Dues albergínies
  • Una ceba blanca dolça o de Figueres
  • Una tomaca gran molt madura
  • Un pebrot vermell
  • Un pebrot verd
  • Oli, i sal
  • Una culleradeta de sucre
  • Una copa de vermut o conyac

6 racions

Elaboració

Farem a daus petits tota la verdura.
Ratllarem la tomaca.
Posarem en una paella amb oli tots els ingredients, afegint en últim lloc la tomaca i el sucre.
Deixarem que vagi coent a foc ben lent durant una bona estona, i ho salarem.
Quan ja quasi estigui tot cuit, hi tirarem el vermut o conyac, deixant que cogui cinc minuts més.

45min

Notes

És un excel·lent acompanyament per infinitat de carns o peixos.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1028 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!