Conill amb salsa fosca

Ingredients

  • 1 conill tallat a trossos
  • 150 g de cansalada viada salada
  • 1 ceba gran
  • 8 prunes seques sense pinyol
  • 300 ml de vi blanc
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Poseu les prunes una estona amb el vi. Fregiu la cansalada tallada a trossets petits en una paella. Quan estigui daurada, retireu-la i poseu-hi els trossos de conill, poseu-hi sal i pebre.
Quan estigui daurat, afegiu-hi la ceba picada, continueu la cocció a foc suau durant uns 10 minuts. Remeneu-ho de tan en tant.
Coeu ls prunes amb el vi i quan estiguin toves, passeu-les per la batedora i aboqueu-les sobre el conill junt amb la cansalada.
Afegiu-hi 3 cullerades d'aigua i deixeu-ho coure uns 25 minuts més amb la cassola tapada

1h

Notes

no cal oli, ja que la cansalada en fara.
podeu triturar la ceba al minipimer.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1543 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: