Conill amb salsa fosca
Ingredients
- 1 conill tallat a trossos
- 150 g de cansalada viada salada
- 1 ceba gran
- 8 prunes seques sense pinyol
- 300 ml de vi blanc
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Poseu les prunes una estona amb el vi. Fregiu la cansalada tallada a trossets petits en una paella. Quan estigui daurada, retireu-la i poseu-hi els trossos de conill, poseu-hi sal i pebre.
Quan estigui daurat, afegiu-hi la ceba picada, continueu la cocció a foc suau durant uns 10 minuts. Remeneu-ho de tan en tant.
Coeu ls prunes amb el vi i quan estiguin toves, passeu-les per la batedora i aboqueu-les sobre el conill junt amb la cansalada.
Afegiu-hi 3 cullerades d'aigua i deixeu-ho coure uns 25 minuts més amb la cassola tapada
1h
Notes
no cal oli, ja que la cansalada en fara.
podeu triturar la ceba al minipimer.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1543 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.