Polpetes de llenguado farcides de bolets amb salsa d'Oporto

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Dos llenguados de mida gran
  • 500 grams de gírgoles naturals
  • Dues cebes picolades
  • Salsa d'Oporto ( la trobareu a les meves receptes)
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Oli d'oliva
  • Vi blanc

4 racions

Utensilis

Una safata plana de porcellana
Una safata refractària
Unes espàtules planes metàl·liques
Un cassó gran
Un batedor de varetes
Una paella gran
Vuit escuradents

Elaboració

Primerament, fem la salsa d'Oporto com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem damunt la planxa calenta.
Seguidament, netegem les gírgoles, les tallem molt menudes i les fregim salpebrades, en una paella amb un raig d'oli juntament amb les cebes picolades.
Quan tot plegat ja és ben fregit, ho reservem.
Tot seguit, netegem els llenguados, i amb l'ajuda d'un ganivet fi, en traiem quatre filets de cada llenguado.
A continuació, agafem cada filet, en fem com un niu, l'omplim amb la farsa de bolets, i el subjectem amb un escuradents perquè no s'obrin en coure'ls al forn.
Tot seguit, els fiquem a la safata refractària, els reguem amb un raig de vi blanc i oli d'oliva, els salpebrem i els enfornem a 180º, fins que veiem que el llenguado ja és cuit, i ja els podrem posar de dos en dos en fila, a la safata de porcellana, els cobrim amb la salsa, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1655 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: