Confit d'ànec al forn amb pasta de full
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Quatre confits d'ànec amb el seu greix
- Dues plaques de pasta de full
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
- Sis porros picolats
- 300 grams de xampinyons laminats
- Farina
4 racions
Utensilis
Un corró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar la pasta de full
Una placa del forn amb un full de paper sulfurat
Una paella gran
Quatre plats de porcellana grans
Un bol de vidre mitjà
Un pinzell
Una espàtula metàl·lica plana
Elaboració
Primerament, espolsem farina en el marbre de la cuina, i amb un corró estirem la pasta de full, i amb l'altre corró la punxem.
Seguidament, fem uns rectangles suficient grans com per cobrir les peces de confit d'ànec, i els fiquem a la placa del forn damunt el paper sulfurat. Tot seguit, fiquem un confit damunt de cada rectangle de pasta de full, i ho reservem.
A part, en una paella gran amb oli d'oliva, saltem els porros picolats, juntament amb els xampinyons salpebrats, i quan tot el conjunt ja està cuit, amb una cullera, anem ficant aquesta barreja damunt de cada confit, i els emboliquem amb la pasta de full, els pintem amb l'ou batut, i amb una forquilla els segellem per les puntes, com si féssim un pastisset, i tot seguit els enfornem a 180º, fins que el full estigui daurat, i ja els podrem ficar cadascun en el seu plat, i els servirem a taula.
1h 30min
Notes
Aquesta recepta és molt adient per les festes de Nadal que s'apropen.
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina dels confits d'ànec Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1600 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.