Coc de llet condensada

Categoria:
Recepta per

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1pot de 400g de llet condensada
  • 4ous
  • 50g de mantega en pomada
  • 120g de farina
  • 1 sobret de llevadura química

8 racions

Elaboració

Separar les clares dels rovells i muntar les clares a punt de neu ben fort.
Batre els rovells amb la llet condensada, afegir-hi la mantega i continuar batent. Posar-hi la farina i el llevat.
Finalment amb molta cura barrejar aquesta pasta amb les clares a punt de neu.
Untar un motlle amb mantega i farina, abocar-hi la massa i posar-ho al forn, que ja tindrem calent a 200º, uns 40 minuts.

50min

Notes

Com més fortes estan les clares a punt de neu millor us quedarà el coc.

Per


Recepta de cuina de Coc de llet condensada

Coc de llet condensada

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2767 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: