Conill al forn amb patates panadera

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 Conill d'un quilo i 200 g aprox.
  • 4 Patates grosses
  • 1 Cabeça d’alls
  • Orenga esmiculat
  • Alfàbrega esmiculada
  • 1 Gotet de vi blanc sec
  • Aigua en funció de si queda sec o no
  • Sal, pebre i oli

4 racions

Elaboració

Tallem el conill en unes 6 o 7 parts i deixem les espatlles senceres.
El salpebrem.
Pelem les patates i les tallem a làmines d’entre mig i un centímetre més o menys.
Preparem una safata de forn amb el fons d’oli, a sobre hi posem les patates i els trossos de conill.
Preescalfarem el forn a 220º.
Afegim a la safata els dents d'all sense pelar, l'orenga i l'alfàbrega.
Ho regem amb un gotet de vi blanc.
Ho deixem coure a 180 - 220º, durant uns 40 minuts.
A mitja cocció girem els talls de conill i hi afegim aigua si està molt sec.
Ja es pot servir.

50min


Recepta de cuina de Conill al forn amb patates panadera

El conill sortin del forn.

Recepta de cuina de Conill al forn amb patates panadera

Conill al forn amb patates panadera.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

8503 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: