Falda de vedella a la graella amb escalivada
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Graellada
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Cinc talls de falda de vedella amb part de la costella de tres dits d'ample i un dit de gruix
- Escalivada (la trobareu a les meves receptes)
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
5 racions
Utensilis
Una graella elèctrica
Unes pinces per la graella
Una safata de porcellana rectangular de mida gran
Un bol de vidre gran
Elaboració
Primerament, fem l'escalivada com explico a la meva recepta, i un cop feta la pelem, la tallem en trossos menuts, i la fiquem en un bol de vidre, la salpebrem, la reguem amb un bon raig d'oli d'oliva, la remenem ben remenada, i la reservem.
Seguidament, agafem els talls de falda els salpebrem, els posem a la graella, i els anem coent fins que ja estan cuits al nostre gust, i els anem posant a la safata de porcellana, els reguem amb un bon raig d'oli, i en el costat fiquem l'escalivada ben repartida, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes:
La cuina de la graella
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
912 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amic Jordi, els peixos fets a la papillota, no tenen temps de cocció, simplement hem de veure quan s'infla la bossa de la...
Amiga Teresa, per fer el rosbif s'acostuma a fer servir la mitjana o el tall rodó de vedella, però a la carnisseria et...
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...