Falda de vedella a la graella amb escalivada

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Cinc talls de falda de vedella amb part de la costella de tres dits d'ample i un dit de gruix
  • Escalivada (la trobareu a les meves receptes)
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols

5 racions

Utensilis

Una graella elèctrica
Unes pinces per la graella
Una safata de porcellana rectangular de mida gran
Un bol de vidre gran

Elaboració

Primerament, fem l'escalivada com explico a la meva recepta, i un cop feta la pelem, la tallem en trossos menuts, i la fiquem en un bol de vidre, la salpebrem, la reguem amb un bon raig d'oli d'oliva, la remenem ben remenada, i la reservem.
Seguidament, agafem els talls de falda els salpebrem, els posem a la graella, i els anem coent fins que ja estan cuits al nostre gust, i els anem posant a la safata de porcellana, els reguem amb un bon raig d'oli, i en el costat fiquem l'escalivada ben repartida, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1240 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: