Bledes bullides amb pastanaga, ceba i tomàquet

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Manat de bledes ben fresques
  • 1 Cabeça d'alls
  • 1 Ceba grossa de Figueres
  • 1 Tomàquet d'amanir mitjà
  • 1 Manat petit de pastanagues fresques
  • Orenga fulla ben picada
  • Sal
  • Oli d'oliva verge
  • Aigua

2 racions

Elaboració

Rentem les bledes ben netes per no trobar-hi sorra quan les mengem i les partim
per la meitat. Les reservem.
En una olla hi posem: un grapat de sal, els grills de la cabeça d'alls
sense pelar, les pastanagues netes i tallades a rodanxes d'un centímetre
de gruix més o menys, la ceba sense la primera capa tallada a grills i el
tomàquet rentat i tallat a trossos una mica grossos.
Posem aigua a l'olla sense que cobreixi totalment les bledes.
Hi tiren orenga amb un bon raig d'oli.
Deixem bullir uns 20 minuts.
Ho escorrem bé.
Ja es pot servir el plat.

30min


Recepta de cuina de Bledes bullides amb pastanaga, ceba i tomàquet
Bledes bullides amb pastanaga, ceba i tomàquet.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Bledes bullides amb pastanaga, ceba i tomàquet
Escorrent les bledes i la resta d'ingredients.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Bledes bullides amb pastanaga, ceba i tomàquet
Olla amb els grills d'all, la pastanaga, la ceba, el tomàquet i un polsim de sal.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Bledes bullides amb pastanaga, ceba i tomàquet
Posant aigua a les bledes.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Bledes bullides amb pastanaga, ceba i tomàquet
Bullint les bledes amb pastanaga, ceba i tomàquet.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1872 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: