Amanida d'espàrrecs, mongetes verdes, bròquil i tomàquets xerris amb vinagreta d'anxoves

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos manats d'espàrrecs verds de cultiu
  • Un bròquil petit
  • Una safata de tomàquets xerris
  • 400 grams de mongetes verdes planes
  • Aigua
  • Sal
  • Julivert (tres branques)
  • Salsa d'anxoves ([Veure recepta]

5 racions

Utensilis

Una cassola metàl·lica fonda
Una safata rectangular de porcellana
Un bol de vidre gran
Un batedor de varetes
Un bol de vidre mitjà
Una escorredora

Elaboració

Primerament, en una cassola fonda amb: aigua, sal, i les tres branques de julivert, posem a coure: el bròquil tallat a poms, les mongetes planes tallades a trossos petits, i els espàrrecs verds tallats a trossos regulars.
Quan les verdures estiguin cuites al "dente", les escorrem i les fiquem en el bol de vidre, juntament amb els tomàquets tallats en dues meitats i tot seguit, afegim una bona quantitat de salsa d'anxoves, ho barregem tot ben barrejat, ho posem ben repartit a la safata de porcellana, i ja ho podem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2282 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: