Amanida d'espàrrecs, mongetes verdes, bròquil i tomàquets xerris amb vinagreta d'anxoves
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dos manats d'espàrrecs verds de cultiu
- Un bròquil petit
- Una safata de tomàquets xerris
- 400 grams de mongetes verdes planes
- Aigua
- Sal
- Julivert (tres branques)
- Salsa d'anxoves (
5 racions
Utensilis
Una cassola metàl·lica fonda
Una safata rectangular de porcellana
Un bol de vidre gran
Un batedor de varetes
Un bol de vidre mitjà
Una escorredora
Elaboració
Primerament, en una cassola fonda amb: aigua, sal, i les tres branques de julivert, posem a coure: el bròquil tallat a poms, les mongetes planes tallades a trossos petits, i els espàrrecs verds tallats a trossos regulars.
Quan les verdures estiguin cuites al "dente", les escorrem i les fiquem en el bol de vidre, juntament amb els tomàquets tallats en dues meitats i tot seguit, afegim una bona quantitat de salsa d'anxoves, ho barregem tot ben barrejat, ho posem ben repartit a la safata de porcellana, i ja ho podem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: Amanides de tardor Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2141 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.