Flam de cafè

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Tasses de cafè
  • 300 ml de llet
  • 370 g de llet condensada
  • 4 Ous de pagès

Per al caramel:

  • 100 g de sucre

4 racions

Utensilis

Un motlle per flams.

Elaboració

Del caramel:

Fonem el sucre en una paella a foc fort.
Estenem el caramel en un motlle. El reservem.

Del flam:

Batem els ous en un bol, HI afegim la llet condensada.
Ho barregem tot molt bé.
Aboquem la llet sense deixar de batre.
Preparem 2 cafès sols i els hi afegim.
Ho barregem tot molt bé.
Tirem la barreja al motlle.
Deixem coure al bany maria al forn (prèviament escalfat) a 170º C durant 40 minuts.
Un cop hagi quallat, el deixem temperar, desmotllem i ja es pot servir.
Es pot decorar amb nata, fulles de menta, ....

50min


Recepta de cuina de Flam de cafè

Flam de cafè
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1207 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!