Alvocats farcits amb marisc, gratinats

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre alvocats de mida mitjana
  • Beixamel (la podreu trobar a les meves receptes)
  • Formatge ratllat
  • 500 grams de gambes pelades congelades
  • 500 grams de vianda de musclos congelats
  • Dues cebes tendres picolades
  • Oli d'oliva
  • Sal

4 racions

Utensilis

Una safata refractària gran
Una safata rectangular de porcellana
Dues espàtules planes
Un cassó gran
Una paella gran

Elaboració

Primerament, en una paella amb oli d'oliva, sofregim: les cebes picolades, els musclos i les gambes, juntament amb la polpa dels alvocats, que hem buidat a part.
A part, fem la beixamel com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem damunt la planxa calenta.
Quan tot plegat ja esta ben saltat, deixem que refredi i amb un ganivet, ho picolem tot ben picolat, i ho reservem.
Seguidament, amb una cullera sopera, anem omplint els alvocats, els posem a la safata refractària, els cobrim amb la beixamel, els espolsem amb el formatge ratllat, i quan el formatge ja és ben daurat, ja els podrem posar a la safata de porcellana, i els servirem a taula.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1911 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: