Alvocats farcits amb marisc, gratinats

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:  
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Quatre alvocats de mida mitjana
  • Beixamel (la podreu trobar a les meves receptes)
  • Formatge ratllat
  • 500 grams de gambes pelades congelades
  • 500 grams de vianda de musclos congelats
  • Dues cebes tendres picolades
  • Oli d'oliva
  • Sal

4 racions

Utensilis

Una safata refractĂ ria gran
Una safata rectangular de porcellana
Dues espĂ tules planes
Un cassĂł gran
Una paella gran

ElaboraciĂł

Primerament, en una paella amb oli d'oliva, sofregim: les cebes picolades, els musclos i les gambes, juntament amb la polpa dels alvocats, que hem buidat a part.
A part, fem la beixamel com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem damunt la planxa calenta.
Quan tot plegat ja esta ben saltat, deixem que refredi i amb un ganivet, ho picolem tot ben picolat, i ho reservem.
Seguidament, amb una cullera sopera, anem omplint els alvocats, els posem a la safata refractĂ ria, els cobrim amb la beixamel, els espolsem amb el formatge ratllat, i quan el formatge ja ĂŠs ben daurat, ja els podrem posar a la safata de porcellana, i els servirem a taula.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Alvocats farcits amb marisc, gratinats

Enllaça aquesta recepta:

653 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!