Filets de llenguado embolcallats amb pasta de full, i cruixent de verdures

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un llenguado de ració de 300 grams aproximadament
  • Una placa de pasta de full
  • Oli d'oliva
  • 100 grams de xampinyons laminats
  • La part blanca de dos porros
  • Una pastanaga
  • Una branca d'api
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Un ou batut
  • Farina

1 racions

Utensilis

Una placa pel forn amb un paper sulfurat
Una paella gran
una aranya de filferro
Una paella mitjana
Un bol de vidre mitjà
Un batedor de varetes
Un pinzell
Una safata plana amb un paper de cuina
Un corró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar-la

Elaboració

Primerament, farem el cruixent de verdures com explico a la meva recepta, i un cop fregit el reservarem en una safata plana amb un paper de cuina.
A part, en una paella amb un raig d'oli, saltem els xampinyons laminats i salpebrats, i quan ja estan gairebé cuits, els reservem.
Tot seguit, tallem la part blanca d'un porro, i el saltem amb un raig d'oli i un polsim de sal, i el reservem.
Seguidament, netegem el llenguado, en traiem quatre filets, els salpebrem i els enfarinem, i tot seguit els fregim un minut per cada cara, i els reservem.
A continuació, espolsem amb farina el marbre de la cuina i estirem la pasta de full, després la punxem i la tallem en dos trossos i tot seguit fem un llit amb els xampinyons i el porro fregit, i al damunt hi posem dos filets de llenguado en cada tros de full, i pintem totes les voreres amb l'ou batut amb un pinzell, i seguidament, dobleguem la pasta de full fent un embolcall, i amb una forquilla segellem totes les vores com si féssim un pastisset, i ho enfornem a 180º, fins que la pasta de full ja estigui ben daurada, i ja podrem posar en un plat els dos embolcalls amb un niu de cruixent de verdures a la part de baix, i ja ho podrem servir a taula.

1h 10min

Notes

Farem tantes racions com comensals seguin a taula.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1637 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: