Llenguado amb salsa bella molinera i bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un llenguado de 400 grams aproximadament
  • Salsa bella molinera (la trobareu a les meves receptes)
  • Un pot petit de barreja de bolets (en pot de vidre)
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols

1 racions

Utensilis

Una paella gran
una safata plana metàl·lica
Dues espàtules metàl·liques planes
Un plat pla de porcellana
Unes tisores

Elaboració

Primerament, netegem el llenguado, retirem tant la pell fosca de damunt com la blanca de sota, i amb unes tisores, tallem les espines laterals i el cap, el netegem a raig d'aixeta, i amb un ganivet, fem un tall a lo llarg de l'espina central per les dues bandes, i el posem en una safata plana salpebrat, amb un bon raig d'oli d'oliva i un raig de vi blanc, i l'enfornem a 180º, fins que el llenguado ja és cuit al nostre gust, (uns deu minuts aproximadament) i el reservem.
A part, en una paella gran amb un raig d'oli d'oliva, saltem els bolets fins que hagin deixat anar la seva aigua i els reservem.
tot plegat, fem la salsa bella molinera com explico a la meva recepta, i la reservem damunt la planxa calenta.
Ja per acabar el plat, posem el llenguado en el centre del plat, hi afegim una capa de bolets al damunt, i tot seguit, ho cobrim amb la salsa, i ja ho podrem servir a taula.

1h

Notes

Farem tants plats com persones seguin a taula.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

554 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!