Llenguado amb salsa bella molinera i bolets
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Recepta per forn
Estació: tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Un llenguado de 400 grams aproximadament
- Salsa bella molinera
- Un pot petit de barreja de bolets (en pot de vidre)
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
1 racions
Utensilis
Una paella gran
una safata plana metàl·lica
Dues espàtules metàl·liques planes
Un plat pla de porcellana
Unes tisores
Elaboració
Primerament, netegem el llenguado, retirem tant la pell fosca de damunt com la blanca de sota, i amb unes tisores, tallem les espines laterals i el cap, el netegem a raig d'aixeta, i amb un ganivet, fem un tall a lo llarg de l'espina central per les dues bandes, i el posem en una safata plana salpebrat, amb un bon raig d'oli d'oliva i un raig de vi blanc, i l'enfornem a 180º, fins que el llenguado ja és cuit al nostre gust, (uns deu minuts aproximadament) i el reservem.
A part, en una paella gran amb un raig d'oli d'oliva, saltem els bolets fins que hagin deixat anar la seva aigua i els reservem.
tot plegat, fem la salsa bella molinera com explico a la meva recepta, i la reservem damunt la planxa calenta.
Ja per acabar el plat, posem el llenguado en el centre del plat, hi afegim una capa de bolets al damunt, i tot seguit, ho cobrim amb la salsa, i ja ho podrem servir a taula.
1h
Notes
Farem tants plats com persones seguin a taula.
Etiquetes: Cuina de tardor-hivern Cuina marinera La cuina del llenguado Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1718 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.