Sopa de fredolics

Ingredients

  • 250gr de fredolics (bolets)
  • 200gr de pa sec
  • 3 o 4 alls
  • 1 cullerada de sobrassada
  • 150 gr de formatge ratllat
  • Una mica de farigola
  • Sal
  • Oli

4 racions

Elaboració

Netejar els bolets. Posal-los a bullir en 1/2l d'aigua amb la farigola i sal durant 15 minuts. Escorre i reservar.
Pelar i filetejar els alls. Sofregir-los en una cassola amb 4 cullerades d'oli. Afegir els bolets trocejats i la sobrassada i el pa fet a trocets i remenar. Afegir 3/4 litre d'aigua i deixar bullir 5 minuts.
Servir calent amb formatge ratllat que es fongui dins la sopa.

30min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2472 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: