Llengua de vedella arrebossada a l'andalusa, amb cruixent de verdures

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una llengua de vedella de mida gran (no cuita)
  • Una branca d'api
  • Mitja ceba pelada
  • Una fulla de llorer
  • Aigua
  • Un pessic de sal
  • Oli d'oliva
  • Dos ous
  • Dos alls pelats
  • Julivert picat
  • Cruixent de verdures (el trobareu a les meves receptes)
  • Farina

4 racions

Utensilis

Una paella fonda
Una paella gran
Una safata plana amb un paper de cuina
Un bol de vidre gran
Un batedor de varetes
Una cassola metàl·lica fonda
Una safata metàl·lica plana
Un ratllador d'alls

Elaboració

Primerament, en una cassola fonda posem: tres litres d'aigua mineral, una branca d'api, mitja ceba pelada, una fulla de llorer, un pessic de sal i la llengua de vedella a foc mitjà, i ho deixem coure fins que la llengua ja és ben tendre, la retirem, i deixem que refredi damunt una safata plana.
Mentre es cou la llengua, fem el cruixent de verdures com explico a la meva recepta, i un cop fregit, el reservem en una safata plana amb un paper de cuina.
Quan la llengua ja és freda, amb un ganivet mitjà la pelem, i tot seguit amb un altre ganivet la tallem en talls esbiaixats de mig dit de gruix.
A part, en un bol de vidre gran, esclatem dos ous,ratllem dos alls i hi afegim un grapat de julivert picat, i amb el batedor de varetes, ho remenem ben remenat, i ho reservem.
Seguidament, agafem els talls de llengua, els passem per farina i tot seguit els passem per la barreja d'ous, alls i julivert, i els fregim amb oli d'oliva fins que estiguin daurats, i els posem en una safata plana amb un paper de cuina, per treure l'excés d'oli, i tot seguit els posarem escalopats de quatre en quatre en el seu corresponent plat amb un grapat de cruixent de verdures, i ja els podrem servir a taula.

1h 10min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1928 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: