Llengua de vedella arrebossada a l'andalusa, amb cruixent de verdures
												Categoria: 
						
						 Carns
 
						Carns
						
						
						
						Tipus de plat: Milanesa
						
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera 
													Dificultat: Mitjana
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Una llengua de vedella de mida gran (no cuita)
- Una branca d'api
- Mitja ceba pelada
- Una fulla de llorer
- Aigua
- Un pessic de sal
- Oli d'oliva
- Dos ous
- Dos alls pelats
- Julivert picat
- Cruixent de verdures (el trobareu a les meves receptes)
- Farina
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Una paella fonda
Una paella gran
Una safata plana amb un paper de cuina
Un bol de vidre gran
Un batedor de varetes
Una cassola metàl·lica fonda
Una safata metàl·lica plana
Un ratllador d'alls
Elaboració
							Primerament, en una cassola fonda posem: tres litres d'aigua mineral, una branca d'api, mitja ceba pelada, una fulla de llorer, un pessic de sal i la llengua de vedella a foc mitjà, i ho deixem coure fins que la llengua ja és ben tendre, la retirem, i deixem que refredi damunt una safata plana.
Mentre es cou la llengua, fem el cruixent de verdures com explico a la meva recepta, i un cop fregit, el reservem en una safata plana amb un paper de cuina.
Quan la llengua ja és freda, amb un ganivet mitjà la pelem, i tot seguit amb un altre ganivet la tallem en talls esbiaixats de mig dit de gruix.
A part, en un bol de vidre gran, esclatem dos ous,ratllem dos alls i hi afegim un grapat de julivert picat, i amb el batedor de varetes, ho remenem ben remenat, i ho reservem.
Seguidament, agafem els talls de llengua, els passem per farina i tot seguit els passem per la barreja d'ous, alls i julivert, i els fregim amb oli d'oliva fins que estiguin daurats, i els posem en una safata plana amb un paper de cuina, per treure l'excés d'oli, i tot seguit els posarem escalopats de quatre en quatre en el seu corresponent plat amb un grapat de cruixent de verdures, i ja els podrem servir a taula.
														
 1h 10min
 1h 10min 
 Etiquetes: 
						Cuina de primavera  La cuina dels arrebossats
 
						Etiquetes: 
						Cuina de primavera  La cuina dels arrebossats  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2019 visites.
 2019 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures Sopes i cremes
 Sopes i cremes Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
  
 
 Postres i dolços
 Postres i dolços
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà




 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram