"Salpicon" de Marisc

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 350 gr de llagostins cuits
  • 3 o 4 potes de pop cuit
  • 2 tomàquets
  • 1 ceba gran
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot verd

Per a la vinagreta:

  • 5 cullerades d'oli d'oliva verge extra
  • 3 cullerades d'oli de gira-sol
  • 4 cullerades de vinagre de vi blanc
  • Sal

4 racions

Elaboració

Pelem els llagostins i tallem el pop a rodanxes.
Rentem els tomàquets i pebrots.
Piquem la ceba, els pebrots i els tomàquets el més petit possible.
Posem tots aquests ingredients en un bol.

De la vinagreta:

Posem l'oli, el vinagre i la sal al vas de la batedora i batem amb les varetes fins que la salsa quedi liguada.

Per acabar el plat:

Ho reguem tot amb la vinagreta, tapem amb film transparent i deixem reposar unes hores perquè agafi gust.
Ja es pot servir el plat.

20min


Recepta de cuina de "Salpicon" de Marisc

Salpicó de Marisc.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

778 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!